Bescherming

Meer dan de helft van alle smartphones heeft een gebarsten scherm als gevolg van een val. De herstelling met een kwaliteitsscherm is vaak een dure zaak. Verklein de kans dat je scherm breekt bij de volgende val en bespaar geld voor de vervanging met een duur scherm. Een goede optie die we steeds meer adviseren is een ClearPlex screen protector. Dit is de beste bescherming voor je smartphone, tablet, smartwatch of laptop. ClearPlex is een sterke, onzichtbare folie die eerst werd ontwikkeld voor High-end auto ruiten. Later begon NASA met de bescherming van schermen in ruimtestations door middel van ClearPlex.

FixitAalst kan ClearPlex toepassen op elk mobiel apparaat!
De database bevat meer dan 4000 modellen voor smartphones en andere mobiele toestellen van alle merken en types.
Zelfs voor de gebogen schermen van de Samsung Edge modellen. De screenprotector wordt voor elke klant op maat gemaakt in een paar minuten. Daarnaast is personalisatie van het toestel mogelijk door speciale back protectors.

Filmpje ClearPlex Protection Pro

Gedaan met prutsen voor het plakken van beschermlaagjes!
ClearPlex maakt gebruik van een zelfherstellende folie die met een gel laag wordt vastgezet. De folie laat niet los en er komen geen luchtbellen onder. Deze folie beschermt je smartphone en verlengt de levensduur. Omdat het een zeer dunne maar sterke folie is, behoudt de touchscreen een uitstekende gevoeligheid.

ClearPlex is geschikt voor:

iPhone 5 tot X
iPad, iPad Pro
Samsung (edge)
Apple watch
MacBook Pro/Air